10-03-2023 — 

Verschillende boeken bij het Gemeentearchief Schiedam zijn flink in prijs verlaagd, een uitgelezen kans voor Schiedammers en andere geïnteresseerden om de collectie uit te breiden!

De Historische Jaarboeken, vol met verhalen en reportages, 2016, 2017 en 2018 zijn nu verkrijgbaar voor 10 euro per deel. Ook de biografie van M.C.M de Groot, iconisch Schiedammer, is nu voor dezelfde prijs te koop. 

Voor wie zelf op onderzoek wil is er een notitieboekje voor slechts één euro, en na al dat lezen is er een mooie puzzel ter ontspanning. Deze is nu ook in prijs verlaagd tot 10 euro!

cover het Historisch jaarboek 2016 Cover van het historisch Jaarboek 2017 

De producten kunt u zowel in de studiezaal als per e-mail (via contact@schiedam.nl) bestellen. De facturering loopt via debiteurenbeheer van de Gemeente. Voor overige bestellingen is het aangeraden eerst contact op te nemen met de studiezaalmedewerker.

Producten die u bij het gemeentearchief bestelt kunnen thuisgestuurd worden. Bij verzending wordt de prijs verhoogd met verzendkosten. Vermeld bij bestellingen die u per post wilt ontvangen altijd uw volledige adresgegevens en uw BSN- (particulier) of KvK-nummer (bedrijf). Betaalt u vanuit het buitenland dan zijn de adresgegevens voldoende. De factuur ontvangt u, afzonderlijk van uw bestelling, van Debiteurenbeheer Schiedam.

Geel A5 notitieboekje met gemeentearchief Schiedam logo

de_gheyn.jpg