04-10-2011 — 

De stukken die het Gemeentearchief Schiedam in de depots bewaart, worden op een ideale temperatuur gehouden. En dat geldt nu ook voor de bezoekers, want sinds vorige week is in de studiezaal een nieuwe airconditioning geïnstalleerd!

Met de nieuwe airco kan het klimaat in de studiezaal beter geregeld worden. Het kon wel eens warm of bedompt worden, maar dat is nu verleden tijd. Zo is een nóg prettiger klimaat gecreëerd waarin u onze foto’s, kranten, bouwtekeningen en archieven kunt bekijken!

Om de installatie zo goed mogelijk haar werk te kunnen laten doen is de bekende glazen schuifdeur voortaan gesloten, maar bezoekers kunnen via de blauwe deur voortaan de studiezaal ingaan.

Dienstverlening

Het Gemeentearchief Schiedam werkt bijvoorbeeld door de nieuwe airconditioning hard aan een optimale dienstverlening. Ook door de verkoop van interessante boeken, kaarten en  dvd’s, maar bovenal door de best mogelijke service te bieden aan bezoekers. 
Bent u van mening dat we op de goede weg zijn, of wilt u er ons op wijzen als we ergens iets hebben laten liggen? Vul dan de enquête (niet meer online) in of haal een papieren versie op aan de balie van het Gemeentearchief. Ter extra motivatie kunt u daar nu ook mooie prijzen mee winnen!